keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kirjonnan opettelua.

  Olen pikkuhiljaa opetellut tämän uuden koneen ominaisuuksia. Ohjekirjaa on saanut selata ihan riittämiin... 


Koneen näytöllä näkyy hienosti kirjottava kuvio, on sitten vaikka mitä lätyskää, mistä en tiedä vielä mitään...


Tämä kirjottava kukkanen on koneen mukana tullut kuvio. Olen kirjonut niitä nyt kolme kappalettta valkoiselle puuvillakankaalle. Ajattelin tehdä keittiön pöydälle uuden tilkkuliinan. Ruskeata tulisi reunoille... Edelleen on kesken se tilkkupeitto Rikulle. Siitä puuttuu tosin vain reunakaitaleet, yritän saada sen mahdollisimman pian valmiiksi. 


 Lauantaina ja sunnuntaina on ompelukoneesta koulutus. Toivottavasti en ole sen jälkeen yhtä ihmeissäni, kuin tämä meidän kissa... :D

6 kommenttia:

 1. Ihanan oloinen uusi koneesi. Kyllä niissä tekniikoissa on riittänyt opettelemista. Mutta ei se mitään, kyllä niin kivaa on ommella kun oppii käytäämään.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava kuvio. Kyllä tuollainen kone on oikea aarre !

  VastaaPoista
 3. Sinulla on todella upea kone, tulee kyllä kaunis kuvio. Kysyit niistä tunnisteista tuohon ylös, vastasin kommenttiisi blogissani, mutta kopioin sen tähän.
  Luettelon saat seuraavasti: Mene ulkoasuun, siellä on, tai ainakin mun pohjamallissa on gadget blogi otsikon alla. Mene siihen ja ota luettelosta tunnisteet. Valitse sieltä valitut tunnisteet, sitten voit vain ruksata haluamasi tunnisteet siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ohjeesta, kokeilin ei ainakaan sopinut tähän pohjaan...

   Poista
 4. Kirjontamalli kaunis! Uudessa koneessa riittää opettelemista ja vie kyllä aikaa kaikkia oppia, mutta tekemällä ja harjoittelemalla!
  Se piparkakku kuvio ei käynyt mun koneeseen, mutta johan joulu jo meni ja nyt on aikaa katella ennen seuraavaa joulua uusia kuvioita!

  VastaaPoista
 5. Kyllä opettelemista riittää... harmi kun ei käynyt kuvio sinulle, mietin osaanko tuolla ohjelmalla muuttaa sitä tiedostomuotoa...

  VastaaPoista