perjantai 9. marraskuuta 2012

Vähänkö olen Iloinen ;)

 Viikko on taas vierähtänyt. Mitään ihmeempiä en ole saanut aikaiseksi. Kerholla teimme tuttavalle paperinarupallo valaisimen. Minä sitten tein kotona itselleni samanlaisen, kun niitä palloja jäi siitä paketista. Ostimme Taito-shopista sellaisen valmispakkauksen. Kuva on hieman huono ja pallokaan ei ole vielä oikeassa paikassaan. Minun ensimmäinen kamerani 70-luvulta roikkuu tuolla naulassa :D
 
 Tein omaan pallooni muutaman kukkasen sillä rosee laitteella, vähän niinkuin Ikean malliin..

 Nyt minun ei tarvitse haaveilla joulu eikä muistakaan lahjoista... Tässä on lahjaa ja haastetta pitkäksi aikaa. Uusi kirjontakoneeni Desinger RubyDe luxe, ihka uusi malli... Sekä kirjontaohjelmisto. Kummastakin on koulutukset, olen jo ilmoittautunut tietokonekoulutukseen, ohjelman osalta. Ensi viikolla on ne Kädentaitomessutkin Tampereella. Ei parane mitään ostaa sieltä, kun tämä hankinta oli kallis.... Nyt pitää vaan opetella käyttöä. 
 
Ompelua ja tekemistä on tiedossa, meillä on muutamat myyjäiset tulossa
Mukavaa Viikonvaihdetta Kaikille ;)

16 kommenttia:

 1. Hienoja juttuja - sekä tuo pallo, että uusi ompelukone. Onnittelut onnelliselle koneenomistajalle, ja onnea matkaan myös kirjontaopinnoissa!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta ompelukoneesta:) Kiva valaisin ja oma lisäyksesi tekee sitä persoonallisen:)

  VastaaPoista
 3. Ihana valopallo ja todella upea ompelukone:-)
  Ps.sydämet on kovalevyä, vanerikin käy yhtähyvin.
  Kuvan ensin muokkasin vanhan näköiseksi ja sen jälkeen tulostin paperille. Valmiin sydämen päälle vielä lisäsin suihkutellen matta lakkaa:-)

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle koneelle! Uutuudet tuo aina uutta potkua tekemisiin!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut uudesta ompelukoneesta! Lamppu kiva ja kaunis tunnelman luoja! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihan valon tuoja !

  Onnea mahtavasta uudesta koneestasi. Kävin jo kurkkaamassa tietoja koneestasi ja on se ihana ja hintakin... :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis varjostin, miten tuohon laitetaan ja vaidetaan lamppu?
  Ompa upea peli tuo uusi ompelukoneesi. Kurssit ovat varmasti hyvä, että osaa kaikki hienoudet hyödyntää. Onhan se niin hieno ja tietotekninen, että miehetkin siihen innostuu. Miniäni osti myös tuollaisen (vanhemman mallisen) ja poikani innostui kuvioista ja hän sitten ompeli sillä automerkkien logoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija. Pallossa on led valosarja, sen saa pujotettua päältä lokosesta ihan hyvin. Sidoin sitä sitten vähän kiinni noilla kukkasilla. Kiva, että poikasikin on innostunut kirjonnasta. Paljon on minulla opettelemista tuon koneen kanssa...

   Poista
 8. Kiitos teille kaikille.

  VastaaPoista
 9. Täälläkin ollaan haaveiltu kirjontakoneesta.Onnea sinulle,täällä vielä haaveillaan.

  Valopallo on kiva.Nyt kaikki valot luo tunnelmaa,kun on niin pimeä aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , Paperinaru on oikeastaan aika kiva materiaali noiden valojen kanssa.

   Poista
 10. On mukavaa saada uusi ompelukone. Kannattaa opetella hyvin koko ohjekirja ennenkuin menee kurssille. ( tai ainakin perustiedot) Ostin kirjontakoneen 2004 ja vuoden tein sillä kaikkea kivaa mutta sitten innostus laski. Se vie niin paljon aikaa istua koneen vieressä lankoja vaihtamassa. Nyt haluan vaan tehdä kaikki ominkäsin. Tykkään kovasti valopallosta. Tein niitä muutama vuosi 9 kpl joululahjoiksi. Mukavia ompeluhetkiä uuden ompelukoneen kanssa. Tutkin blogiasi ja hyvältä näyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija. Tuo on kyllä aika monimuototoinen kone. Siinä on paljon opeteltavaa. Kurssi on vasta tammikuulla, joten ehdin jotain oppimaan ennen sitä. Valopalloista tykkään itsekkin.

   Poista
 11. aivan upean koneen olet ostanut.mutta saahan sitä hemmotella itseään joskus.

  VastaaPoista