perjantai 23. marraskuuta 2012

Joitakin rottinki juttujani.

 Monissa blogeissa on ollut tietoa kuvatilan loppumisesta. Kiitos kaikille kanssabloggaajille neuvoista. Minäkin pienentelin kuviani ja nyt kokeilen miltä näyttää... Tämän rottinkitarjottimen olen tehnyt jo muutama vuosi sitten.
 
 Se on valkaistua rottinkia, mitä ei valmisteta enään. Olen nyt maalaillut muutamia korejani valkoisiksi spray maalilla. Mukavaa puuhaa sekin.
 
 Useampi vuosi on kulunut tästäkin työstä. Vanhin tytär halusi tuollaisen korkean valaisimen. No miehensä näppäränä teki rungon ja minä punoin valaisemen. Ruskeasta rottingista. Oli siinä aikamoinen homma. Nyt se on heidän uuden kotinsa eteisessä.
 
 Tässä vähän lähikuvaa punonnasta, kiemuraa ja venkuraa...

 Tämä tarjotin on tämän syksyn tuotantoa. Se menee vanhimmalle tyttärelle joululahjaksi, hän itse toivoi sitä. Ensiksi se pitäisi pintakäsitellä tummanruskealla osmocolorilla. 
 
Tässä hieman lähikuvaa pinnasta. Käytin siinä tuollaista lastunauhaa. Pitäisi ja pitäisi tehdä varastoja pienemmäksi tässäkin asiassa :D

12 kommenttia:

 1. Todella hienoja. Varmaan ovat kestäviä ja käteviä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita rottinkisia tarjottimia ja tuo lamppu on kyllä todella hieno, hienoja lahjoja tyttärille!

  VastaaPoista
 3. Hienoja rottinkitöitä, tuo lamppu on upea!

  VastaaPoista
 4. Ihania rottinkitöitä, tuo lamppu on niin tunnalmallinen.
  Minä myös pelästyin kun kuvatila alkoi herjaamaan ja vasta 4-5 kuukautta tätä iloa oli jatkunut. Poistin muutaman kuvan Picasa verkkoalbumista ja se auttoikin. Eilen sain vinkin mistä kuvatilan näkee ja yllätys yllätys, minullahan oli siellä verkkoalbumeissa kuvia vaikka millä mitalla ja siinä se syy oli kuvatilan loppumiseen. Olin ihan unohtanut kuvia sinne. ihan olivat yksityisiä ja tallessa myös levykkeellä. Poistin niitä ja niinhän sinne ilmestyi kuvatilaa 50%

  VastaaPoista
 5. Upeita rottinkitöitä.. ja hyvin tehtyjä:)

  VastaaPoista
 6. Olet sinä Eija aikamoinen... kun käsissäsi kaikesta tulee niin kaunista !

  ps. taitaa nuo miehet olla sellaisia ettei ne ymmärrä sitä valkoista kattoa. Minä olen saanut monta vuotta asiasta puhua. Ja on vielä monta huonetta jäljellä :)

  VastaaPoista
 7. Pitäisiköhän ihan opetella nuo rottinkityötkin. Isäni teki niitä nuorempana, ehkä vielä ehtisin saada häneltä koulutusta asiaan. Kauniita ovat sinun työsi, tykkään noista tarjottimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki kannattaa opetella. Varsinkin,jos saat Isältäsi neuvoa ja ohjausta.

   Poista
 8. Kiitos teille kaikille kivoista kommenteistanne.

  VastaaPoista