maanantai 19. marraskuuta 2012

Apua... kaipasin ja sain.


Kiitos neuvoistasi JaanaElina. Nyt sain kaikki soopajutut pois. Kuvansiirtokin pelittää. Eli suurensuuret ostokseni käsityömessuilta olivat kaksi upeaa käpyä ja enkelinkihara materiaalia. Kävyt löytävät paikkansa kranssista, joita minulla on muutama punottuna. Tein ne piiskarottingista jo viime kesänä, en vaan vielä ole päättänyt millä värillä ne suihkuttelen.... Kullanvärisiin kiharoihiinkin olen jo aloitellut pientä seinävaatetta. Katsotaan mitä saan viikonvaihteessa aikaiseksi. Kolmen kopla (lapsenlapset) tulevat yökylään, energiaa siis tarvitaan... 

4 kommenttia:

 1. Voi ei :(
  Miten tuo on mahdollista ?
  Minulla on täällä mennyt "puhtaasti".
  Mutta valitettavasti en osaa auttaa !!!

  VastaaPoista
 2. Jos haluat poistaa lukuluettelosta blogeja,tee näin:

  Avaa normaalisti hallintapaneeli.Oikeasssa reunassa on kaksi ratasta.Klikkaa alempaa ratasta(jos laitat hiiren rattaan kohdalle,siihen tulee hallinnoi lukuluetteloa).Siitä klikkaamalla sinulle aukeaa lukemani blogit sivu.Sieltä pystyt hallinoimaan lukuluetteloa.Eli klikkaa blogin riviltä asetukset ja sieltä lopeta blogin lukeminen.

  Minulle on käynyt niin että lukemani blogi on muuttunut eri blogiksi,vaikka sen nimi on edelleen entinen.Ihan kuin se olisi kaapattu.Olen poistanut nekin,koska en osaa tehdä niille mitään.Kokeilin kerran päästä johonkin blogiin takaisin,googletin blogin nimen ja ihan sama juttu,ihan outoja juttuja blogi täynnä,joten valitettavasti blogi jää lukematta.

  Toivottavasti tästä oli apua.

  VastaaPoista
 3. Kiva, että sait ohjeita ongelmaasi ja nyt taas bloggaus jatkuu. Kiva!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ymmärryksestä !
  Niinkuin kellonajasta näet, ei edes nukuta :(
  Haluaisin olla kaikille mieliksi, mutta se on mahdotonta !
  Niitä linkkejä en pysy laittamaan esille, kun en itse edes muista mistä kuvasta milloinkin olen jonkun idean napannut.

  Voi kun osaisin olla välittämättä !

  Mutta sain nyt ainakin paljon vahvistusta sille, ettei blogi tosiaankaan ole sitä varten, että sieltä pitää saada ohje !

  Mukavaa alkanutta viikkoa, ja vielä kiitos♥ kun kommentoit !


  VastaaPoista