perjantai 2. marraskuuta 2012

Virkatut pyörylät.

 Sain virkatut päällyset nojatuolien päälle valmiiksi. Virkkasin niitä vuorotellen, niin pysyivät suunnilleen samankokoisina. Mitään mallia ei ollut, tein mitä mieleen tuli. Suunnilleem kaksi vyyhteä näihin kului.
 Kissa on nyt testaamassa ovatko sopivat....
 Blogituttavalta ostin pöllökangasta, josta leikkasin tämän irti. Menemme huomenna kylään ja ajattelin ommella tuliaisiksi pannulapun. Reunat vielä puuttuvat.

Löysin keskeneräisen huovutetun kännykkäpussin, tästä puuttuu vain nappi tuosta ylhäältä. 
Aika on mennyr ihan haahuillessa. Viikko sitten molemmat korvani menivät lukkoon ja olen tiputellut tippoja. Kävin terveyskeskuksessakin ja katsottin, ettei ole mitään vialla... Jos tukkoisuus ei mene ohi, niin ensi viikolla uudelleen ja sitä rataa... Ikävää... Meillä omalääkärikin lopetti työsuhteensa. yli 20v saimme käydä samalla lääkärillä, mikä on mielestäni ollut hieno asia. Nyt sitten joutuu mihin sattuu... No tässä tuli pieni purkaus.
Mukavaa viikonvaihdetta. Tänään tyttärentytär täyttää 8v :D

6 kommenttia:

 1. Onpas kivat nuo pyörylät tuolien päällä. Niistä tulikin mieleeni, että ontelokuteesta voisi tulla kiva keinutuolin matto, jollaista olen miettinyt jo jonkin aikaa. Mutta mahtaisikohan käteni kestää sen virkkaamista, hmh...

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo pyöryläidea! Äidlläni ja tyttärentyttärelläsi on sama syntymäpäivä, ikään pitää laittaa vain yksi nolla lisää :-D

  VastaaPoista
 3. Kivasti sopii nuo pyörylät tuoleihin. Toivottavasti korvat on jo normaalit !

  VastaaPoista
 4. Kivat pyörylät, taidanpa tehdä samanlaiset. Ilmeisesti kissallekin mieluisat.

  VastaaPoista
 5. Sinulta on valmistunut monenlaista kaunista kätösistäsi.

  VastaaPoista