lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kankaita ja keskeneräisiä ompeluksia.

 Juhannusruusu kukkii jo kauniisti viikkoa aikaisemmin.... Minulla on ollut kameran johto, jolla saa kuvat koneelle kadoksissa.... Maallakin olemme olleet ruohoa ajamassa ja puut saatiin liiteriin. Siis viime vuoden, mies sahaa nyt sitten tämän vuoden puita innokkaana. Minulla on jonkimmoinen ompeluilta kotona :)

 Joskus aikoja sitten vuodatuksen blogini aikoihin meillä oli tilkkurinki. Irma varmaan muistaa... Tilkku Sadun nettikaupasta tilasin nämä tilkut ja muutakin kivaa... Nyt sitten vuosia myöhemmin löysin palat ja vähän on ajatus hukassa mitä näistä teen. Varmaan taas jonkin peiton...

 Pienin lapsenlapsi saa jouluksi onman tilkkupeiton, sitten ovat kaikki saaneet omansa. Olen joskus tilannut netistä fairyland kirjontakuviot.....

 Tässä kirjassa ovat ohjeet peittoon, seinävaatteeseen, tyynyyn ja yöpukupussiin... En kyllä varmaan noudata ihan kirjan ohjetta peittoa ommellessani.

 Sieltä Saksalaisesta tilkkukaupasta ostin nämä tilkut ja napit. Mitään ihmeempää suunnitelmaa minulla ei niistä ole 

 Ehkä osan käytän jonkinlaiseen kanatyöhön ja johonkin muuhun. Sain tuttavalta neljä isoa muovikassillista tilkkuja verhokangasjäämistöä... Käyn ne nyt läpi ja mietin mitä tarvitsen ja loput menevät juhannuskokkoon :)  Ostin samaisesta paikasta elämäni ensimmäisen kangaspakan 25m puuvillakangasta... ja muutamia kangaspuutarvikkeita.... Olenkohan rohmu. Mies sanoi kotiin tullessani, kuinkahan yläkerran katto kestää... 

Toivottavasti sateet jo hellittäisivät ja alkaisi kivat kesäilmat, ei kuitenkaan ihan helteet... Mukavaa viikonvaihdetta.

5 kommenttia:

 1. Mitähän meillä taas kukkii heinäkuussa, kun tuntuu kaikki luonnonkukatkin olevan etuajassa. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin kukkii jo juhannusruusu:) Kivat ostokset!

  VastaaPoista
 3. Tarpeellisia ostoksia, ja mukavia suunnitelmia! Fairyland-kuvioista voi varmaan rakennella vaikka millaisia kokonaisuuksia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne. Tuntuu, että kaikki kukat kukkivat nyt.. mitä jää heinäkuulle :)
  Kankaita en tarvitsisi enää yhtään lisää.. kunhan ehtisi olemassa olevista jotain tehdä. Varmaan tarvitsisi elää 100 vuotiaaksi.. Kirjontakuviot kyseiseen peittoon ovat kyllä tosi kivat..

  VastaaPoista
 5. Voi että tuosta pikkuisen peitosta tulee varmasti ihana. Olen sinä aikamoinen mummo !

  VastaaPoista