lauantai 28. kesäkuuta 2014

Inspis jossain....

 Kätköistäni löysin rullan muovirottinkia. Ongelmana sen punomisessa on, ettei siitä saa kunnollisia loimia työhön. Löysin kuitenkin ohutta metallisia pätkiä, jotka laitoin loimeksi amppeliin. Punonta sujui ihan hyvin, mutta päättely on huonompi homma niillä metallilangoilla. Kieputtelin ne toistensa ympäri ja kiemursin pätkät... Pitää vielä muovittaa amppeli sisältä. Kukkakin siihen on jo ostettu 

 Levittelin tämän peiton tekeleen ompeluhuoneen lattialle, kun tuli ajatuskatkos... en osaa päättää pitääkö tähän ympärille laittaa jokin värillinen kaitale. Reunus tulee kuitenkin vaalealla kankaalla. Kirjon siihen koneella noita mustia tekstikirjontoja... Kertokaa mikä olisi kiva vaihtoehto? Sen reunukses suhteen....

 Tässä on vähän lähikuvaa yhdestä kirjontateksistä. Tämä on se setti, jonka ostin itselleni äitienpäivälahjaksi.. Siinä on tosi kivoja kivioita..

 Tämäkin peitto on hieman edistynyt... Vaikka jotenkin on puhti pois, kun nuo ilmat ovat olleet niin mälsiä. Tänään on kyllä ollut ihanaa auringonpaistetta ;)

Kolmen kopla on ollut hoidossa ja kävimme katsomassa pojan ja tyttöystävänsä uutta perheenjäsentä.

6 kommenttia:

 1. Hieno amppeli. Kivat työt tekeillä ja nuo kirjonnat ovat ihanat!

  VastaaPoista
 2. Kyllä ehdottomasti suosittelen työhön värikkäänpää kaitaletta, jos koko työ valkoinen, kaikki tavallaan hukkuu valkoseen, muu väri taas toisi kivasti työlle ryhtiä ja raamit.

  VastaaPoista
 3. Voisit poimia värit reunakaitaleeseen tilkkujen väreistä. Työssäsi on kivoja keltaisia, punaisia ja oransseja sekä sinisiä ja vihreitä sävyjä. Löytyisikö johonkin näihin sävyihin sopivaa kangasta? Tai miksei vaikka sellaista, joka sopisi näihin kaikkiin. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat molemmat peitot.. tilkkuihin sopivaa väriä minäkin laittaisin reunakaitaleeseen.

  VastaaPoista
 5. Kyllä minäkin ehdottaisin jotain, vaikkakin kapeahkoa tummaa reunusta työhösi. Se selkiyttää ja rajaa pinnan. Ihania nuo kirjoitukset. Pinkki/keltainen-työsi on myös suloinen.

  VastaaPoista
 6. Miltähän näyttäisi tumma reuna jossa olisi valkoisella samaa tekstiä kuin itse peitossa☺☺

  VastaaPoista