keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Tähtiä ja neuletta.

 Sain tämän liinan valmiiksi joulun jälkeen. Tikkaus oli hieman hankalaa valkoisella langalla valkoiseen kankaaseen. Tähdet aplikoin ennen tikkausta. Kanttasin liinan valmiiksi leikatulla kaitaleella, jonka löysin tilkkulaatikosta. Se oli sellainen ruusutyynyliina, jonka olis ostanut aikoja sitten Pärnystä. 

 Tein vielä tikkauksen tähtien ympärille. Tuo puunappi on Tallinnasta. Vanhassa kaupungissa on sellainen pikkukauppa, jossa niitä myydään. Hankin nämä ennen, kuin eurot tulivat Viroon. Hinnat nousivat sitten aikalailla valuutan vaihtuessa. Onneksi nappeja on vielä jemmassa. 

 Pakkanen paukkuu nurkissa. Kudoin itselleni polvisukat lankana 7veljestä vaaleanpunainen ja vaihtuvavärinen Marino soft. Samaisesta akryylilangasta tein tuubihuivin. Neulepinta on kivan aaltomainen. 
3oik, 3nurin kolme kerrosta.
kolme kerrosta oikeaa neuletta(päällypuolella sileää )
3nurin, 3oikein kolme kerrosta
kolme kerrosta nurjaa (päällypuolella nurjaa)
Toistetaan näitä kerroksia.

Liityin fb. puolella ryhmään jotain valmiiksi joka kuukausi. Ajattelin tehdä valmiiksi tämän keinutuolin päällysen.... paljon ompeluksiakin on jäänyt rempalleen. Katsotaan nyt mitä saan vuoden aikana valmiiksi asti. Yritän nyt kuitenkin pitää vähän kirjanpitoa neuletöistä ja langankulutuksesta. Suunnitelmissa olisi myös neulekoneen siirtäminen parempaan tilaan, niin voisin tehdä silläkin jotain kivaa..... 
Eipä muuta tälläkertaa. 
Mukavaa Loppiaista. 

7 kommenttia:

 1. Upea liina ja niin hienot yksityiskohdat. Hyvin on tikkaaminen onnistunut vaikka oli valkoista valkoisella. Ihanat sukat ja huivi. Minäkin liityin siihen samaan FB ryhmään, saa nähdä saanko mitään vanhaa valmiiksi :o)
  Hyvä että koru tuli perille, aina ei voi luottaa siihen että posti hoitaa hommansa.
  Mukavaa Loppiaista sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kaunis liina! Ja mitkä tikkaukset, todella ihanat. Aplikoidut tähdet tuovat lämmintä tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Hieno liina ja kauniita neulomuksia! Iloista loppiaista!

  VastaaPoista
 4. Kaunis tähtiliina! Tuubihuivi näyttää mielenkiintoiselta, tykkään tehdä vaihtuvavärisistä langoista. Keskeneräisiä löytyy jonkin verran mutta toistaiseksi en ole liittynyt...

  VastaaPoista
 5. Tähtiliina on kerrassaan hieno ja neuleetkin onnistuneita. Pakkanen paukkuu edelleen. -28 tänään jököttää mittarissa.

  VastaaPoista
 6. Nuo sukat ovat kuin karamellit! Liinakin on niin kaunis!!!

  VastaaPoista
 7. Ihana tilkkuliina, kaunis-kaunis-kaunis!

  VastaaPoista