torstai 31. joulukuuta 2015

Uusi Vuosi ja uudet kujeet.

 Alukuvuodesta liityin lankalaihikseen. Tavoitteeni ei ollut suuri ja saavutin sen, vaikkakin kirjanpitoni meni sekaisin. Tuli sitä lankaa ostettuakin lisää vuoden aikana. Jos, nyt yritttäisin tulevalle uodelle pitää tarkempaa kirjanpitoa. Kuvassa oleva torkkupeitto meni lahjaksi keskimmäiselle tyttärelle ja avokilleen. Tein sen sormi virkkauksella kaksi ketjusilmukkaa ja kaksi puolipylvästä. En muista montako kerää tähän meni ja kokoakaan en ehtinyt mitata. Lankana oli Alize country. Muutama kerä jäi vaikka tyynyn tekisi. Samasta langasta harmaan sävystä kudoin tyynyn poitsun perheeseen. 

 Pojan avokki teki muovipäreestä korin lahjoille. Korin korkeus on 38cm ja leveys 38. Tuli sitten näillekkin piuhoille käyttöä. 

 Jouluaattona vietimme Eveliinan nimppareita ja hän halusi siililapaset lahjaksi ja mummi kutoi... siilisukat pitäisi vielä tehdä samaa sävyä.

Oli miellä jouluna tälläinenkin kaveri pikku Wiljo. Keskimmäisen tyttären koiranpentu. Tälle sitten kudoin elämäni ensimmäisen koiran villapaidan. Kuvaa siitä ei saatu kun vauhti oli päällä koko ajan ;D 
Mennyt vuosi oli vähän raskas, meillä oli viidet hautajaiset. Pitkäaikainen naapurimmekin menehtyi äkillisesti. Oli ikävä katsella pimeää taloa, mutta niin vaan elämä menee eteenpäin. Nyt talossa on uudet asukkaat ja valo paistaa ikkunoissa. 
Toivotan kaikille Oikein Hyvää ja käsityörikasta uutta vuotta 2016. 

7 kommenttia:

 1. Kauniita lahjoja olet tehnyt ! Voi tuo Wiljo...se on niin lutuna <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja Hyvää Uutta Vuotta myös Sinulle ♫

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta Eija. Iloisia kujeita ja käsitöitä vuodelle 2016.

  VastaaPoista
 4. Käsityörikasta uuutta vuotta sinulle. Ihania töitä!

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Kauniita käsitöitä! Mikään ei voita itsetehtyä lahjaa!
  Se on kummallista kun joskus noita suru-uutisia tulee samalle vuodelle noin paljon. Meillä oli semmoinen vuonna -94.
  Onnellista ja inspiroivaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Hyvää alkanutta vuotta Sinullekin. Kaikkea kivaa olet saanut tehtyä viimevuonna ja varmaan tänäkin vuonna teet. Kurkkailen niitä tasaiseen tahtiin :-)

  VastaaPoista