perjantai 1. toukokuuta 2015

Rottinkikorieni uudistusta.

 Huhtikuukin sitten hurahti nopeasti. Eilinen vappuaatto suijui aurinkoisessa säässä. Hieman siivoilin parveketta ja pihaakin tuli vähän haravoitua. 

 Rottinkikorejani toin kotiin uudistettavaksi, inhoan sanaa tuunaus;D alimmainen iso kori on sellaiseen tarjotinpöytään ja päällimmäinen tarjotin on jo saanut hieman maalia pintaansa.

 Sydänkori jää minulle itselleni ja alimmainen tarjotin menee vanhimmalle tyttärelle. 

 Tässä nämä kaikki ovat sitten maalattuna vähän kiiltävällä valkoisella maalilla. Tykkään itse enemmän näistä. Sydänkorin alla olevan tarjottimen vei keskimmäinen tytär. 

Tässä on sitten se kirjomani kana liinassaan. toinen puoli liinasta on tuo vihreäruudullinen. Pieni sauma on vielä ompelematta, kun nuo nupparit loistavat tuossa sivussa. Mukavaa toukokuun alikua kaikille :D

12 kommenttia:

 1. Ihanat korit. Maalilla uudistaminen teki todella terää. MInäkin inhoan sanaa tuunaus. Kun jotain sanotaan tuunattavan, niin yleensä vaikuttaa siltä että väännetään roskasta jotain todella säälittävää.

  VastaaPoista
 2. Tykkään koreistasi ja varsinkin kun ne on maalattu valkoisiksi. Kanaliina on tosi kiva. Ensin mietin että eihän sen päälle malta mitään laittaa mutta sitten tajusin että jos siihen laittaa vaikka paperipäällysteisiä konvehteja niin sitten onkin kiva kuva pohjalla kun namuket loppuvat:)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä saivat muodonmuutoksen maalauksella ja liinoilla - kauniita! Ei ihme, että ottaja löytyi heti ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja koreja. Tuollaisia olisi mukava osata tehdä, niin tarpeellisia ovat. Tuo tipuliina on niin ihana ja sopii koriin hyvin.

  VastaaPoista
 5. Maali tekee kyllä ihmeitä! Hilpeä tuo kanasen liina, koriinhan täytyy nyt laittaa aamiaismunat tarjolle, joka aamu! :o)

  VastaaPoista
 6. Tulipahan kauniit korit! Tuo kananen on söpönen:)

  VastaaPoista
 7. Koreista tuli hienoja ja kananen on söpö! Kauniita!

  VastaaPoista
 8. Kauniita koreja olet punonut! Valkoiset on oikein nätit mutta kiva on tuo alkuperäinenkin väri!

  VastaaPoista
 9. Oi kuinka nämä ovat kauniita kaikki!

  VastaaPoista
 10. Hyvä idea, koreille uutta elämää, valkoinen on niin raikas ja sopii joka paikkaan ja minkä tahansa liinan kanssa!

  VastaaPoista
 11. Tosi ihania. UUsi kuosi piristää.

  VastaaPoista