tiistai 5. toukokuuta 2015

Ostokset kässyretkeltä.

 Meillä oli eilen kässäkerhon retki. Kävimme lähijunalla Lempäälässä. Farnian askartelutukussa. Siellä oli outlet myynti ja minä sekosin näihin paneelikankaisiin....

 Kolmessa erisävyisessä kankaassa on kivat kuvat, niille löytyy varmasti monia käyttötarkoituksia.  Löysin myös tuollaisen rullan. En ole aikaisemmin ommellut noista suikaleista mitään, mutta kai jotain keksin. Panelikankaat on nyt kutistettu ja leikkelen niitä palasiksi :D Arpajais voittojakin on vielä tekemättä...

 Tämän kuvan kankaalla ei ole mitään erityistä tarkoitusta. Löysin myös muutaman ommeltavan kukkaronkehyksen Nyt pitäisi pystyä hillitsemään itsensä ostosten suhteen. 

 Löysin keskeneräisen liinantekeleen...

Ompelin sen valmiiksi.
Kiitos korikommenteistanne  
ps. Se Farnian Outlet myynti on vain tämän viikon auki. !

11 kommenttia:

 1. Nyt vain peittoja tekemään ja takapuolelle sitten panelin palat täytettynä tekijän tiedoilla ja peiton nimellä. Saatkin tehdä aika monta työtä. Ommeltavat kehyskukkaron kehykset onnistuu varmasti paremmin kuin ne litistettävät. Ainakin minulta. Liina on mielenkiintoinen, kaarevat saumat herättävät aina ihailua.

  VastaaPoista
 2. Hieno liina, jännän näköinen kuvio kaarevilla saumoilla, kaunis kirjonta!
  Nyt on nimilappuja töihin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kankaita olet löytänyt, ei ihme että "hairahduit" ;)

  VastaaPoista
 4. Harvinaisen kauniita paneeleita, hyvät ostokset! Liina on tyylikäs.

  VastaaPoista
 5. Viikon päästä olen menossa Tampereelle, pitäisiköhän tehdä tutustumisretki tuonne Farniaan, kun noin kauniit ostokset olet sieltä saanut. Etenkin nuo paneelit on kauniita!

  VastaaPoista
 6. Jestas miten ihanat "retkieväät".
  Tuollainen aina piristää.

  VastaaPoista
 7. Hienoja löytöjä olet tehnyt! Toivottavasti törmäisin lomalla johonkin kangas- , lanka-, askartelu- tai vaikkapa tilkkukauppaan. Ainakin pitäisi löytyä hyvä karkkikauppa, niin saisi hyvät karkkipaperit;)
  Kaunis on liinakin!

  VastaaPoista
 8. Kivoja juttuja ja niin tarpeellisia.

  VastaaPoista
 9. Kivoja ostoksia! Tekstikankaisiin osuu minunkin silmäni. Kauniit kaarikuviot sinulla!

  VastaaPoista
 10. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

  VastaaPoista