sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Muutama reissu.

 Hellettä on piisannut ihan tarpeeksi. Kävimme miehen, vävyn ja lastenlasten kanssa laivalla Viikinsaaressa
Se on 20 minutin laivamatkan päässä Laukontorin rannasta. 

 Saarea on uusittu. ravintolaa ja ympäristöä. Tässä kuvassa päärakennus, jossa on ruokaravintola.

U
 Ylemmässä kuvassa on mänty uimarannan läheisyydessä. Kuvien lisääminen oli hankalaa ja en saanut kirjoitettua tuohon kuvan alle mitään. Alemmassa kuvassa on Viikinsaaren Kesäteatterin näyttämö. Olin samalla viikolla katsomassa Kuumia aaltoja
Oli hyvä esitys. Kepea kesäinen. 

 Kävimme Porvoossakin lapsenlapsen synttäreillä. Oli todella kuuma päivä. Pikkuputiikeissakaan ei oikein jaksanut olla. Enkä löytänyt mitään kivaa... Synttärit vietettiin mukavasti ja sankari oli iloinen, uimassakin käytiin.. tai lapset kävivät. 

 Paluumatkalla oli ukkospilviä tuolossa ja kaatosade kesti jonkin matkaa... 

 Lähempänä Tamperetta kuitenkin aurinko laski kauniisti.Ylemmässä kuvassa. Alemmassa on kuva ruusuista. Hatanpään arboretumista, johon pyöräilimme miehan kanssa viikolla. Kerrankin olin ajoissa. Ruusut kukkivat tosi kauniisti. 

 Vaikea oli valita mitä blogiin laittaisin :) Kuvasin niitä paljon.

 Tässä kuvassa Hatanpään kartanon huvilarakennus....

 Ylimmäisessä kuvassa Pyhäjärven rannan pyöräilytie Vesilaitoksen takaa. En ole koskaan siitä mennyt. Kaupungille on siitä mukava turvallinen pyöräilyreitti. Alemmassa kuvassa on Ratinanrannan uusien kerrostalojen välinen rantakatu, jossa on pyöräily ja kavelytie. Rannassa on venelaiturikin... 
 Kävimme kääntymässä Laukonsillalla, jonka alta laivat Viikinsaareen kulkevat. Tästä minä pääsen meidän kerhotiloihikin pyörällä, kun on hyvä ilma ja valoisaa... 

Käsityörintamalla ei ole paljoa tapahtunut kuumuden vuoksi. Jotain pientä olen ommellut, mutta ei mitään valmista. Se projektinikin on vielä aluillaan. Heinäkuu vetelee viimeistä viikkoa ja elokuulla meillä alkaa jo kässykerhokin. Niin, se aika vaan menee. Mukavaa kuun loppua kaikille, jotka täällä piipahtavat.

9 kommenttia:

 1. Hei, kun olet lisännyt kuvan bloggerissa, klikkaa sitä ja silloin tulee näkyviin linkkirivi, jossa on yksi vaihtoehto "lisää kuvateksti". Klikkaa sitä ja pääset kirjoittamaan kuvatekstin. Kauniita kuvia, joissa kesä säiyy pitkään.

  VastaaPoista
 2. Tänä kesänä on ollut niin ihania ilmoja ja kesän tuntua, niin hellettä, kun ukkostakin ja näissä kuvissa kuvastuu kivan kesän tunnelma, joihin voi aina palata kun pimeä syksy saapuu:)

  VastaaPoista
 3. upeita maisemia ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. Kuvat kertoo paljon, ihana matka teillä ollut. Minullakin on kaksi lastenlasta Porvoossa, kaunis kaupunki. Tuo kuva Porvoosta on tuttu paikka, käy on kyseisellä kohdalla useita kertoja. Vähälle on täälläkin jäänyt nuo käsityöt näin kesäaikaan. Mukavaa kuun loppua sinullekin täältä Pohjois-Suomesta-

  VastaaPoista
 5. Ah, ihania lähikesäkohteita! Arboretumissa pitäisi tosiaankin taas poiketa, se on näin ruusujen aikaan iiiiiihana!

  VastaaPoista
 6. Mukavia kesäreissuja teillä on ollut. Kiitos tiedosta ja vierailustasi, kiirettä ei ole, valmistele, kun kerkiät. Kesästä pitää nyt nauttia.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia. Kiitos kesäisestä kiertomatkasta, kuvien muodossa :)
  Mukavaa elokuuta ♥

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, kyll näissä maisemissa kelpaa lomailla!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne :D

  VastaaPoista