maanantai 7. huhtikuuta 2014

Valmis Mysteeri :D

 Viimein ja vihdoin sain tämän työn valmiiksi. Se ei ole aivan samanlainen, kuin malli, mutta omanlaiseni siitä tuli. En ole mikään millimetripiipertäjä ja vaikeuksia tuotti ne hirsimökkiblokit... Kaksi sain valmiiksi ja niistäkin tuli liian isoja... eikun ylimääräiset vaan pois... 

 Koneella kirjoin muutaman kuvion.. pörriäisiä pitää olla kevään kynnyksellä...

 Kanablokistakin tuli toisenlainen, kun kiire on, niin munatkin tippuilevat sinne tänne ;)

 Tekstiäkin hieman lisäilin....

Jotain pientä viimeistelyä on vielä kesken, teen loppuun sitten myöhemmin. Seinävaatteeksi tämä tulee, katsotaan tuleeko kotiin vai meneekö maalle. Kiitokset Marittalle ohjeista ja ideoinnista. Tapaamiseen en pääse.. vietämme silloin Hääpäivää ;)

11 kommenttia:

 1. Voi harmi, ettet pääse tapaamiseen! Olisi ollut niin hauska nähdä tämä erilainen mysteeri livenä ja tietysti tavata tekijäkin. Ehkä joku toinen kerta. Työsi on hieno ja persoonallinen. Hyvää hääpäivää!

  VastaaPoista
 2. Hauska, persoonallinen mysteeri! Pidän erityisesti tuosta "päättömästä kanasta" jonka munat sinkoilevat :)

  VastaaPoista
 3. Hieno persoonallinen mysteeri ja kivat kirjailut, pidän työn värimaailmasta:))
  Mukavaa hääpäivää!

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit ja hieno sommittelu. Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Upea! Valitsemasi sävyt sopivat upeasti country-teemaan!

  VastaaPoista
 6. Kaunis peitto ja eihän ne ohjeet ole tarkoitettukaan pilkuntarkasti noudatettavaksi. Kivat pörriäiset ja kana karkailevine munineen. Olisi ollut hauska nähdä tuo livenä. Hyvää hääpäivää!

  VastaaPoista
 7. Ihanan persoonallinen sovellus! Olishan se ollut kiva nähdä livenä ja tavata tekijäkin, mutta kyllä hääpäivä tietysti voittaa. Onnea vaan jatkoon!

  VastaaPoista
 8. Mukava lopputulos ja ihanasti olet muuttanut persoonalliseksi ohjetta omilla blokeilla. Sehän oli juuri tarkoitus! Harmittavasti nyt menee hääpäivä tapaamisemme edelle, mutta ymmärrettästi se on astetta tärkeämpi. Mukavaa hääpvää!!!!

  VastaaPoista
 9. Aivan super-ihana työ! Täytyy sanoa, että on kyllä kaunein kaikista näistä maalaismysteereistä, mitä olen blogeissa nähnyt. Tuo kirjottu ampiainen kruunaa!!

  VastaaPoista
 10. Voi hyvät hyssyrät kun on ihana.
  Kivoja yksityiskohtia paljon, katselemista riittää ♥

  VastaaPoista
 11. Kyllä on ihanan ihana ja vielä nuo pörriäiset! Ettet saisi väärää informaatiota oikaisen, että naivistien näyttely avataan 24.5. Minun ystäväni tauluja on pyydetty sinne joulunäyttelyyn ja me oltiin niitä esittelemässä. Nähtiin kyllä taulut, jotka lähtivät Viroon näyttelyyn.Olivat tosi ihania.

  VastaaPoista