perjantai 21. maaliskuuta 2014

Jotain kuulumisia.

Kamerani johto on jossain hyvässä jemmassa, enkä ole saanut siirrettyä kuvia koneelle. Oltiin miehen kanssa pari viikkoa sitten Tallinnassakin. Meidän piti mennä sinne Titanic näyttelyynkin ja porhalismme museolle taksilla tuttavien kanssa. Taksikuski kehui, ettei ole jonoa näyttelyyn... jäimme kyydistä pois ja ovella huomasimme, että se oli lukossa. Tallinnassa on sitten museot maanantaisin kiinni, mitä emme tienneet... Ei sitten menty näyttelyyn. Hieman harmitti......
Mitään ihmeempiä ei ole tapahtunut. Sukkaa kudon kahta mallia... vuorotellen... Mysteerityötä olen vähän tikkaillut. Koneenikin hieman kenkkuili. Automattinen langankatkaisu ei toiminut. Onko kukaan itse vaihtanut leikkuuterää (koneeni on Husqvarnan Shappire 870 quilt) me miehen kanssa sählättiin niiden terien kanssa. Hyvät ohjeet sain ompelukone kauppiaaltani :) Nyt toimii... 

Meillä oli kiva kurssi "kumihimosta" se on sellainen Kiinalainen nyöripunonta. Olin sitä ohjaamassa, vaikka en sitä kovin paljoa osaakkaan... Opetttelen kuitenkin lisää ;)

Nyt meillä menee tietokone vaihtoon ja on pieni tauko bloggailussa. (kommnetointini blogeihin on ollut hidasta ja takkuisaa...tietokoneemme on jumittanut .)

Tervetuloa uudet lukijat :) 

Maaliskuukin on jo kovaa vauhtia menossa. Ihana kevättä kohti mennään. Mukavaa viikonvaihdetta. Meillä on miehen serkun  60vee juhlat viikonloppuna, tein sankarille puunkantokorin lahjaksi. :)

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti se piileskelevä johto löytyy. Tuo on ikävää, että museo oli suljettu, mutta onhan sitten ensi kerralla paremmat tiedot aukioloista. Iloista viikoloppua!

  VastaaPoista
 2. Kumihimo kuulosta mielenkiintoiselle ja näyttää hyvälle! Kävin katsomassa antamastasi linkistä, mitä se mahtaa olla, kun tuo sana ei mitään käsityökelloja soitellut. Onko vaikea tekniikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Aika kivaa ja mielenkiintoista. Voin laittaa siitä paremmin kuvia, kunhan saamme nämä tietokoneet peremmin toimimaan :)

   Poista
 3. Harmi että jäi se näyttely näkemättä. No seuraavan kerran menette muuna päivänä kuin maanantaina :)
  Mukavaa maaliskuun loppua ♥

  VastaaPoista
 4. Minun koneessani Pfaff) leikkuuterän ympäristöön kerääntyy paljon "roskaa" se pitää usein putsata. Itsekin paljon enemmän kommentoisin, mutta kun kone ei suostu siihen???? Mukavaa kevään odotusta Sinulle!

  VastaaPoista
 5. http://cadouri-din-inima.blogspot.fi/2013/03/how-to-make-trapunto-quilts-tutorial.html
  Tässä sinulle linkki

  VastaaPoista