maanantai 28. maaliskuuta 2016

Heipparalla ......

 Olempas ollut laiska bloginpitäjä. Tuntuu,että kerhon ohjaukset ja muu toiminta vievät ajan kokonaan. Pääsiäinen on mennyt rattoisasti. Lapset,avokit, lapsenlapset ja koirat ovat käyneet kyläilemässä.

 Meillä on toukokuulla kurssi muovipäretöille. Tein mallikorin. Mielestäni siitä tuli ihan kivan näköinen, vaikka käytin eri värisiä piuhoja. Melkein, kuin tilkkutyö. 

 Tässä kuva pääisäis myyjäis pöydästäni. Kivasti kävi kauppa. Hankin rahoilla kirjontasetin... josta kirjoittelen myöhemmin, kun saan muutaman kuvion tehtyä. 

 Terhiltä, tulihan tehtyä blogista ostin tämän ihanan lasityön. Se on syntymäpäivälahja itselleni. Aivan ihana työ. ;D 

Tilkkukurssin työt ovat kaikki kesken. Keskiviikkona on jo viimeinen kerta, laittelen kuvia, kun valmistuvat. Sukkia olen kutonut ja jopa punninnut kaikki valmiissa kerissä olevat seiskaveikka lankani. 10kg500g. Vielä pitäisi kirjata aloitetut kerät ja siirtyä Nalle lankoihin.... Huomenna on taas kässykerho ja siellä värjäämme lankaa kool-aid juomajauheella. Mukavaa alkavaa viikkoa.

8 kommenttia:

 1. Tuli tosikiva kori ja olet oikeassa, kuin tilkkutyö.
  Olipa sinulla paljon tavaraa myyjäisissä, kuinka olet ehtinyt?

  VastaaPoista
 2. Sinähän olet saanut valmiiksi kaikenlaista. Myyjäispöytäsi näyttää hienolta.

  VastaaPoista
 3. Hauska kori! Todella runsas ja iloisen näköinen myyntipöytä.

  VastaaPoista
 4. Kori on oikein kiva. Sinullahan on tosi paljon myytävää, olet ollut ahkera.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kori, monivärisyys tuo siihen kivasti ilmettä

  VastaaPoista
 6. Kivan mallinen kori, taitava punoja olet!

  VastaaPoista
 7. Hieno on korisi ja kestävä, tiedän kokemuksesta. Se on mukavaa, kun saa jotain kaupaksi niin voi ostaa taas jotain tarviketta kierrätystä parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 8. Hei, mitä halusit tietää siitä kankaan värjäämisestä? Jos haluat tarkemmat ohjeet voi ottaa yhteyttä s-postin kautta: lappeklipp@hotmail.com

  VastaaPoista