perjantai 26. helmikuuta 2016

Liinoja.

 Pitkän aikaa tämä liinani on ollut kesken. Olin ommellut aikaisemmin nuo päätyjen kolmioblokit. Seuraavaksi aloin innoissani leikkelemään kolmioita yhdellä sabluunalla, joka kuitenkin oli pienempi. En vielä tiedä mihin ne käytän, sitten myöhemmin löysin oikean ja sain reunukesn valmiiksi. No, nyt liina on kokonaisuudessaan valmis, vaikka muutama virhekkin tuli tehtyä. 

 Meillä on kerhotoiminnassa pääsiäismyyjäiset ja ompelin sinne tämän kanaliinan. 
 Tämä liina menee samaan paikkaan. On nämä kuvat olleet fb:nkin puolella, muttta laitan ne nyt tänne blogiinikin. Minusta ne ovat ihan kivoja. Varmaan käytän samoja malleja vielä maallekkin ommeltavissa tekstiileissä. 

 Piti vielä aplikoida kanat vanhaan poppanaliinaan, sai hieman eri ilmettä. 

 Ompelin vanhimmalle tyttärlle mekon viime viikolla ja tekopalkaksi pyysin häntä tilaamaan minulle puikkosetin... Se tuli eilen postissa. Nyt pitää varmaan ommella puikkopusssi.. 

Ensi viikolla on taas tilkkukurssi ja minun neljän vetoketjun pussukkani on vielä ompelematta. 
Kiitos kommenteistanne edelliseen kirjoitukseeni. Mukavaa viikonvaihdetta. Me menemme katsomaan pikkutyttöjä Porvooseen ;D 

8 kommenttia:

 1. Valtavan kaunis liina! Ja pääsiäisaiheiset ovat hauskoja, oikein iloisia kanasia. Hyvä idea uudistaa ja piristää vanhaa liinaa aplikaatiolla.

  VastaaPoista
 2. Puikkopussi on ihan pakollinen juttu. Tilkkukurssilla niitä on syntytyt monta. Itsellä on ollut jo monta vuotta ja sen ansiosta puikkojen katoaminen loppui. Kanasi ovat aivan hulvattomat.

  VastaaPoista
 3. Upea liina, keväinen! Iloiset ja vauhdikkaat kanaset:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita pääsiäisliinoja! Nyt olisi tosiaan aika aloittaa jos meinaa pääsiäiseksi saada jotain tehtyä.

  VastaaPoista
 5. No nyt tuli pääsiäinen mieleen. Ihania tipuja.

  VastaaPoista
 6. Kanaliinat ovat todella hauskoja!

  VastaaPoista
 7. Kauniita liinoja! Kanat ovat NIIN hauskoja!!!

  VastaaPoista