sunnuntai 30. elokuuta 2015

Vanhaa ja jotain uuttakin.

Alkukesästä töitäni oli yksissä myyjäisissä. Sain myöhemmin pyynnön korjata pehmolelun vaatteet, kun hiiri oli ne tuhonnut. Lupasin ommella uudet vaatteet ja sovimme tapaamisen. Rouva tuli sitten tämän pupun kanssa meille ja minä kehuin ommelleeni tuon pupunkin. No pupu sai uudet vaatteet ja Mollan tein heidän vieraalleen se lähti omistajansa kanssa Ranskaan. :D
 
 Olen maalle ommellut tämän seinävaatteen aikoja sitten. Vaihdoimme hieman huonekalujen järjestystä ja otin sen tikkausta varten kotiin. Harjoittelin sitä vapaata konetikkausta, kun olen menossa sinne Päivölään kurssille syyskuulla alkeita opettelemaan ;D Onneksi tuntuu, että mikään ei sujunut. Seinävaatteessa käytin vintiltä löytyneitä vanhoja kankaita ja siihen on kirjottu koneella eläinten nimiä ja kuvia, joita on maatilalla aikoinaan ollut. 

 Ulkosaunan pukuhuoneen oveen saimme viimein kiinnitettyä ruuvin tätä pientä seinävaatetta varten. Sekin on pitkään ollut odottelemassa paikkaansa. 

 Lauantai-iltana vietimme perheen kanssa rapukekkereitä ja tänään kävimme kävelemässä kylätiellä. Ukkospilvet lähestyivät uhkaavasti, ehdimme kuitenkin sisätiloihin ennen rytinää... 
 
Illalla kotiin palatessamme huomasin tämän liljan auenneen aika kivan näköinen kukka. Taidan tämän viikon pyhittää sukan kutomiseeen ja loppuviikosta lähdemme Lappiin viikon matkalle. Kohta se elokuukin lopuu ja syyskuu pääsee alkamaan....

11 kommenttia:

 1. Tykkään niin noista pupuista! Pukuhuoneen seinävaate on kerrassaan mainio!

  VastaaPoista
 2. Nyt olikin esillä monenmoista kivaa. Vapaan konetikkauksen kurssi on upea juttu. Kävin kurssin keväällä ja nyt odottelen jatkokurssin alkamista.

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan suloiset puput ja nuo senävaatteet ovat upeita huoneen kaunistajia:)

  VastaaPoista
 4. Hauskoja seinävaatteita - ja kiva idea tuo ripustussysteemi ovessa :)

  VastaaPoista
 5. Niin, ja tervetuloa Päivölään!

  VastaaPoista
 6. Suloisia pupuja ja hienoja seinävaatteita! Kaunis lilja:)

  VastaaPoista
 7. Olipas hyvä sattuma, että sinun tekemä pupu tuli visiitille uusia vaatteita hakemaan. Mollat ovat aina niin söpöjä. Molemmat seinätekstiilit hienoja ja hyvä että pääsevät muidenkin silmiä suloistuttamaan.

  VastaaPoista
 8. Hienoja töitä laidasta laitaan tässä sinun postauksessa ja todella kaunis lilja. Kiitos kuvista! Mukavaa Lapin-reissua teille

  VastaaPoista
 9. Niin suloisia pehmokavereita - kivaa että just sinua pyydettiin korjaamaan ja saivat uusia vaatteitakin! Hyvä että kauniit työsi pääsivät seinälle! Hieno liljankukka!

  VastaaPoista
 10. Hei, täällä Pia Turusta ja Päivölän kurssin huonekaveri tältä viikonlopulta. Tikkaillaan vapaasti ja seuraillaan blogeja. Toivottavasti näen täällä jatkokurssin jälkeisiä tikkauksiakin! Hyvää syksyä Sinulle!

  VastaaPoista