torstai 12. helmikuuta 2015

Koreja, mutta kuinka kauan......

 Sain valmiiksi pyöreän tarjottimen halkaisija on 40cm. jossain vaiheessa ajattelin ommella tähän liinankin kunhan keksin kivan tekstin. Toimin näkövammaisten kerhon ohjaajana käsityö ja rottinkikerhon. meillä on nyt vähän hankala tilanne, kun RAY on leikannut tukia ja Sokeva-Käsityö, josta hankimme materiaalia on jäänyt ilman avustusta.
Laitoin tuonne keskelle napin, kun mieleeni tuli sanonta"ei meillä napeilla pelata". Oikeastaan tässä on vitsit vähissä. Fb. on ryhmä Sokevaa ei saa lopettaa ja on myös adressi
johon voi halutessaan laittaa nimensä. Laitan tämän siksi tänne blogiinkin, että saamme hieman enemmän näkyvyyttä tärkeän asian puolesta. Kiitos paljon kommenteistanne edelliseen kirjoituksen ;D

10 kommenttia:

 1. No joka paikasta ne nipistää varoja, kun tällaisestakin. Hieno kori ja edellisessäkin kaikelaista hienoja töitä.

  VastaaPoista
 2. Nämä on niitä "säästöjä", joita minä en ymmärrä. Ihan takuulla käyn laittamassa nimeni adressiin, vaikka en yleensä olekkaan politiikasta kiinnostunut.

  VastaaPoista
 3. Kaikesta nyt säästetään ja kukaan ei mieti onko se järkevää juuri tästä säästää!
  Kiva kori:)

  VastaaPoista
 4. Lapset ja vammaiset ovat varmaan niitä ensimmäisiä, joiden kohdalla kukkaron nyörit kiristyy. Varsin ikävää. Käyn laittamassa nimeni adressiin hyvän asian puolesta. Tekemäsi kori on hyvin kaunis.

  VastaaPoista
 5. Hienoa että rottinkitöitä vielä tehdään. Pappani teki niitä paljon aikoinaan ja kävi sitten Tammelan torilla niitä myymässä. Harmi kun en siloin ollut kiinnostunut ja opetellut tuota taitoa, nyt se on jo myöhäistä.

  VastaaPoista
 6. Todella harmillista, kun aina säästetään heiltä joilla on jo vähän. Tämäkin toiminta on varmasti ollut monelle myös henkireikä pienten lisätulojen lisäksi.
  Allekirjoitettu ja jaettu eteenpäin.

  VastaaPoista
 7. Hyvää Ystävänpäivän iltaa sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Ihan kaikessa vähennetään! Kurssitunnitkin vähenee, mutta kurssimaksut jäävät ennalleen. Se on väärin.

  VastaaPoista
 9. Oikein kivoja koreja. Tämä älytön säästäminen joka paikassa kohta kuihduttaa koko Suomen. Ei hyvä.

  VastaaPoista
 10. Tärkeää työtä teet, toivotaan, että rahat riittää.

  VastaaPoista