sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Valmistunut liina ja pussukka.

 Minulla oli ompelu-apulainen. Nuorimman tyttären kissa oli yökylässä. Pekko kissa on seurallinen liiankin touhukas kaveri 8kk. Pöytäliinan tikkaustakin piti seurata vierestä. Tein ensimmäisen kiemuraliinani. 
ps. meidän kissa ei yhtään tykkää seuralaisestaan, kissat on pidettävä eri huoneissa... 

 Saimme vihdoin keinunjalakset maalattua ja uupunut vieraamme ottaa sen turvassa pienet nokoset. Tuttava verhoilijani päällysti tai oikeastaan rakensi uudelleen keinun. Kaikki puerttiin pois. Kangas ei ole mitenkään kissaystävällinen. Olen ajatellut ommella tähän jonkinlaisen keinumaton, kunhan ehdin. Aloitin virkkaamaankin jämälangoista neliöitä, jos niistä tulisi varapeite...
Sen aikaa ruusuverho on suojuksena. 

 Liinakin valmistui. Kävin Ikeassa ostoksilla ja hankin hyllyn ompeluhuoneeseeni. 

 Kankaita penkoessani löysin tämän reunuksen alun. Tikkasin pari taloa valmiiksi ja sain nupparit pois työstä. Nyt sen voi taas jemmata odottelemaan inspistä. 

 Yhden pikkupussukan sain valmiiksi tähän laitoin virkkuukoukkuni.

Helmikuulle on kertynyt syntymäpäiviä enemmänkin meidän perheelle. Nuorin tytär täytti 22v ensi viikolla yksi lapsenlapsista täyttää7v ja Äidillänikin on synttärit. Mukaan mahtuu parit nimipäivätkin :) 
Mies toi maalta sukset jossain vaiheessa pitäisi kokeilla hiihtämistäkin....
Mukavaa helmikuista viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Liina on mukavan raikas :) pussukka oikein hempeä :) Niinpä muuten vietämme piakkoin nimppareita :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin keväinen liina! Söpö tuo sinun ompelukaverisi. Mihin ikinä nuo talot päätyvätkään, siitä työstä tulee hauska: Hieno pussukka virkkuukouluille, tuossa kelpaisi pitää ihan mitä tahansa.

  VastaaPoista
 3. Näppärä apulainen sinulla. Oma kissasi on syystäkin harmistunut innokkaasta vieraasta reviirillään. Liina enteilee selvästikin kevättä ja virkkuukoukut ovat saaneet suojakseen kauniin pussukan. Taloreunus on soma.

  VastaaPoista
 4. Oikein keväinen liina, kaunis. Samoin tykkään tuosta talorivistä. siitähän teet vaikka kassin. Kauniita töitä ja tietysti apulainen kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
 5. Heleän näköinen liina, kauniit värit. Kiva tuo talorivistö, kaunis pussukka!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kommenteistanne.
  Taloreunukesta on muutama idea, kunhan vaan saan aikaiseksi.

  VastaaPoista