maanantai 27. tammikuuta 2014

Keskeneräisyyttä ja jotain valmista.

 Olen ahertanut tämän maalaismysteeri työn kanssa jonkin aikaa. Pikkuhiljaa päällys alkaa olla valmis. Pitää tarkistaa vanutilanne, kun menen illalla kaupunkiin voin hankkia sitä lisää. Toinenkin työ on tikkausta vailla.

 Viime viilonloppuna oli Eveliina yökylässä, hän halusi, että rakentaisimme nukkumapaikan ja majahuoneen kuvan ylälaidassa pilkistävään komeroon. Ei muuta tuskaa paitsi se komero oli täynnä minun laatikoitani, joissa oli lankoja ja kankaita. No purettiin hyllyt pois ja jatkokäsittelyä odotellaan...
Kuvan peitto oli yhdessä pussukassa. Möykky oikealla on kissa, joka ei siirtynyt pois peiton alta.

 Samaisesta kätköstä löysin tämän peiton, se on nyt ryppyinen. Joskus tildafoorumilla oli tilkkuvaihto ja jokainen ompeli sitten saamistaan tilkuista itselleen peiton.

 Yksi tilkku lähempää..

Jouluaattona oli Eveliinan nimipäivä, ompelin hänellekkin pöllötyynyn, nyt vain pikkuveljeltä puuttuu pöllötyyny :)
Kiitos korikommenteistanne.

11 kommenttia:

 1. Mysteeri näyttää valoisalta ja kauniilta. Sinullahan onkin oikein taikakaappi, kun sieltä tekee tuollaisia yllätyslöytöjä. ( Minulla pullistee varastot keskeneräisiä töitä ja kankaita.)

  VastaaPoista
 2. Kauniita tilkkutöitä kaikki!!! On noissa Tildan tilkkuiluissa kauniin hempeitä värejä... Tuo pöllötyyny on NIIN söpö:)

  VastaaPoista
 3. Mysteeristä tulee mystisen kaunis, ihanat mausteiset värit. Olet ahkera peitonteikijä ja kissa-möykkykin niin tyytyväisenä hienon peiton alla

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä olet kaapissa piilotellut, Eveliina selvästi ymmärsi, että kauniit peittosi kaipasivat päivänvaloon ja esille.

  VastaaPoista
 5. Kauniita löytöjä kaapista teit ja kiva kun pääsivät päivänvaloon meidän muidenkin nähtäväksi, kauniita peittoja ja maalaismysteeri näyttää ihanan lämpöisen väriseltä.
  Ihku pöllötyyny!

  VastaaPoista
 6. Hyvin kauniita peittoja siellä kaapissa piilottelet, hyvä että otit ne esille. Tuo pöllötyyny on ihana!

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniita. Sinulla on tuota värisilmää ja taitoa, vaikka muille jakaa !

  VastaaPoista
 8. Kauniita ovat tilkkutyösi ☺
  Kysyit kahvipussikaitaleiden leveyttä.
  Kaitaleet on 6cm leveitä, kun en niitä pusseja leikannut, vaan taitoin pussin ja neuloin vielä päälle tikkaukset jota en muuten tee, mutta näistä tuli niin paksuja tönkköjä, että piti tikata. ☺

  VastaaPoista