keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Anna hyvän kiertää.

 Meidän koristekaali sinnittee vielä virkeänä, vaikka lunta ja pakkasta pitäisi olla kalenterin mukaan... Kai sitä on sitten, kun pitäisi olla Kevät :)

 Osallistuin Paulan blogissa haasteeseen.. Anna hyvän kiertää. Lupasin jatkaa sitä omassa blogissani, joten kolme ensiksi mukaan haluavaa voi jättää kommentin ja lupaan tehdä heille jotain kivaa... Vuoden aikana.Haasteeseen mukaanlähtijä jatkaa haastetta sitten omassa blogissaan eteenpäin. Osallistuin vanhan vuodatuksen blogini aikana samaan haasteeseen ja kun se blogipalvelu meni sekaisin jäi tämä haaste sen mukana. Nyt ajattelin kokeilla uudelleen. 
Kiitos Paula tämä mukinalus-setti on ihana!

 Kaikki myyjäishommelit on nyt ohi ja ohjaamani Kässykerhokin lomailee... meillä kotona ollaan tehty tapettihommia, katonmaalausta yms.

Osa jouluompeluista on vielä kesken ja muutama neuletyö... Onhan tässä vielä muutama päivä aikaa... 
Kiitos teille kommenteistanne Puro peittoon :)

2 kommenttia:

  1. Kiinnostuin noista perhosista. Oletko tehnyt nekin? Aivan ihana kranssi missä ne on. Onnea vaan alusista. Ihailin niitä jo Paulan blogissa.

    VastaaPoista
  2. Hei Vekki. Olen ostanut valosarjan viime vuonna, oisko ollut minimanista Ideaparkista. kranssin olen punonut itse piiskarottingista ja maalannut spray maalilla. Kranssin siirrän ompeluhuneeseeni, kun saamme maalattua patterit, voidaan siirtää tavaroita ;)

    VastaaPoista