lauantai 14. syyskuuta 2013

Sitä ja Tätä ;) Eräs tuttava pyysi minua tekemään sienikorin muovipäreestä. Hän valitsi värit ja mietti korin koon. 

 Vihdoinkin sain jämäkuteista virkatun maton valmiiksi. Ehkä virkkaan vielä mustalla reunuksen jossain vaiheessa. Matonkuteet ovat nyt melkein lopussa, mikä on ihan hyvä asia. 

 Jostain syystä en saanut tätä kuvaa suoraan, en ymmärrä miksi...  Virkkasin ohuesta paperinarusta tähän kehykseen päällysen. Runko oli aluksi musta, mutta poika maalasi sen valkoiseksi. Jotain koristetta pitää siihen vielä keksiä. helmiä tai muutama kukka. Nuorin tytär haluaa samanlaisen onneksi kehyksiä on vielä muutama varastossa.... 


Naapurilta saatiin keväällä tomaatintaimia. Punaisia ja keltaisia. Paljon on vielä raakileita. Ehtivätköhän kypsyä ennen syysviimojen tuloa. Nämä keltaiset menivät tänään salaattiin :) 
Vietetään toiseksivanhimman tyttären 25 synttäreitä. 
Mukavaa viikonvaihdetta! 


9 kommenttia:

 1. Onpa pirteä matto! Kiva keino päästä jämäkuteista eroon. Tomaatit näyttävät herkullisilta, erikoinen muoto, kuin kuulaita päärynöitä.

  VastaaPoista
 2. Olet ollut ahkera ja niin kivoja olet tehnyt, tuo mattokin niin kiva ja oiva tapa päästä kaikkista jämistä eroon. Ihania sukkia! Luulin tomaatteja ensin myös päärynöiksi, ennen kuin luin tekstin.

  VastaaPoista
 3. Nätti sienikori, mutta miten tuollainen tehdään. Muutkin työt on oikein kivoja ja ahkera olet ollutkin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kori. Itseäni on alkanut miellyttää kahvipusseista tehty vastaavanlainen kori.

  VastaaPoista
 5. Sinähän olet ahertanut kovasti. Ihana tuo kori, ei onnistuisi minulta :)

  VastaaPoista
 6. Soma kori.. kauniin mallinen matto ja paperinarusta tekemäsi työ on oikein nätti:)

  VastaaPoista
 7. Monenmoista olet saanut aikaiseksi, sinulla on osaamista laidasta laitaan, kaikki onnistuu sinulta ja lopputulos aina superhieno!!!!!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kommenteistanne ;D

  VastaaPoista
 9. Hienoja sukkia olet ethnyt. :) Voi ku aloin heti mielailemaan itselleni tuollaista virkattua kehystä. Kesällä kukkia, syksyllä lehtiä, talvella valot kiertämään ja lumihiutaleita.

  VastaaPoista