keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hoh hoijaa mitkä lankamäärät...

 Viime viikko sujui mukavasti lomaillessa. Liikuntaa tuli harrastettua ja ilmat olivat oikein mukavat. Ajattelin lisätä itsekkin sitä arkiliikuntaa... olen ollut tosi laiska sen suhteen... Parantamisen varaa siis on. 

 Minulla oli sukankudin mukana ja melkein sain nämä polvisukat kudottua viikon aikana. Pohjalanka oli sitä austerman steppiä, jota sain keväällä synttärilahjaksi. Raitalanka taas Tico ticoa... siinä sattui olemaan myös samaa sävyä, kuin pohjavärissä... Lankaa jäi vielä jäljelle... 

 Olen kaivanut lankakätköjäni ja hieman punninnutkin niitä... Tässä on punnitsemani 7-veljestä langat 4kg 915g ... Äsken löysin vielä yhden pussukan lisää samaista lankaa... Apua!
No onneksi olen ilmoittautunut sukkasatoon.... tässä on kuitenkin vain seiskaveikat... Muita lankojani en ole vielä edes punninnut...
Tuosta punomastani puunkantokorista puuttuu vielä kahva, siksi se näyttää niin hassulta :)

Syyskuukin alkaa pian olla käsillä, miten tuntuu, että kesä vilahti liian nopeasti... Ensi viikolla pääsen käsityökurssille. Toivottavasti saan käsityökerhoon lisää ideoita. 
Nautitaan nyt lämpimistä päivistä, vielä täysin siemauksin :)

6 kommenttia:

 1. Tuolla määrällä pääsee hienosti Sukkasadon alkuun! Ja nuo kun on sukkasina, niin sitten siirrytään muihin laatuihin! :o)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Paula kannustuksestasi... Miksi ihminen rohmuaa kaikkea :)

  VastaaPoista
 3. Sukkiahan nyt pitäisi alkaa tikkuamaan, vaikka vielä onkin lämmintä:)
  Lämpimän näköiset on sukkasikin ;)

  VastaaPoista
 4. Että onkin huikean ihanat sukat.. oikeat karamellit♥

  VastaaPoista