maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vanhoja kudonnaisia....

 Olen joskus näpsä käsitykoulussa tehnyt tämän ryijyn. Tai sitä suunniteltiin siellä mutta kotona sitä ompelin. Keskimmäiselle tyttärelleni 18v lahjaksi se valmistui, hän täyttää jo syksyllä 25... Joten aika vaan kuluu..
koko on 80x 124. Tytär ei kuitenkaan halunnut sitä omaan kotiinsa. Nyt ajattelin viedä sen maalle :D
 
 Vanhimmalla tyttärellä on ollut tämä kutomani seinävaate lainassa, sain sen perjantaina takaisin. Pohja on poppanaa ja keskiosaan olen kutonut paperinarusta tuollaisen ruudun, muistan vielä miten noiden narujen kutominen kyllästytti, kun eivät millään loppuneet.... Narujen taakse on ommeltu kangas jotteivat pääse putoamaan... Laitoin tämän nyt ryijyn paikalle 
 
Vähän lähikuvaa...
Pääsiäinen on kulunut ihan rauhallisesti. Illemmalla nuoriso tulee jännämään telkkarista Tapparan peliä... Joten minä menen nyt leipomaan.... 
Mukavaa aprillipäivää toivottelen :D

7 kommenttia:

 1. Kauniita töitä.
  Kyllä paperinaruakin voi käyttää monella tavalla.

  Mukavaa Aprillipäivää, varo, ettet joudu juksatuksi :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita seinävaatteita!
  Hauskaa 2 pääsiäispäivää, Aprillipäivää ja iltaa!

  VastaaPoista
 3. Niinpä meni mönkään sekin värjäämissuunnitelma kun luulin että tulee halvempaa. On minullakin muutama niitä pusseja joilla voi värjätä mutta laiskuus vaivaa tälläkin osa-alueella. Enkä tiedä osaisinko muuta kuin suttua lankaa saada aikaiseksi. Toiset on niin paljon parempia siinäkin.
  Hienoja seinäkoristuksia olet tehnyt. Minä itse tykkään ryijystä ja sellaisen teinkin itselleni 50-vuotislahjaksi. Olen siitä kirjoittanut tuolla vanhassa vuodatuksen puolella olevassa blogissani.

  VastaaPoista
 4. Ryijyt on niin ihania. Mallit on niin moninaiset ja jokaisella omansa. Perinteistä suomalaista käsityötä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat ryijyt! Ovat taas tulleet muotiin ja löytyy vaikka mitä malleja...hyvä juttu:)

  VastaaPoista