torstai 27. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen.

 Joulu on nyt ohi. Aattona kävimme vanhimmalla tyttärellä puurolla ja nimpparikahvilla. Eveliinalla oli nimipäivä. Minulla oli ollut edellisenä yönä kuumetta ja mietin lähdenkö ollenkaan... kahvit tuli juotua ja kävimme hautausmaallakin. Keskimmäinen tytär lähti poikaystävänsä ja hänen vanhempiensa kanssa Pariisiin jouluksi :)
Aattoilta sujui leppoisasti. Joulupäivän iltana mies ja nuorin tytär sairastuivat vatsatautiin. Meillä jäi siis Tapaninpäivän jouluruokailu sukulaisissa käymättä.... Eilen oli vielä kuumettta ja tänään olen hieman kutonut tumppua ja ommellut keskeneräistä seinävaatetta... kaikki joulukuvat ovat vielä kamerassa.
 
Kuvassa olevan joulukranssin olen punonut jo pari vuotta sitten. Tarkoitus olisi saada alkuvuodesta muutama isompi työ valmiiksi, nyt teen vain näitä pienempiä. Mukavaa joulukuun viimeistä viikkoa.
Kiitos Joulutoivotuksistanne :D

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti siellä jo voidaan paremmin.

  VastaaPoista
 2. Hyvää loppuvuotta ja pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille :D Kuume on ohi ja toivottavasti vatsatautia Ei tule.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tosiaan säästyt taudilta.. Meidän joulu vietettiin mökillä, ja laitoin sun tekemään arpajaisvoitto-kranssiin kauniit tähtivalot. Oli muuten todella hieno mun makkarissa, en raaskinut yöksikään niitä sammuttaa :)

  VastaaPoista