maanantai 22. lokakuuta 2012

Savikiemuroita...

 Heikonlaisesti ehdin kuvaamaan syksyisiä värejä, maalla kuitenkin ollessamme oli angervopensas kauniina. 
 
 Vähän samaa sävyä on tässä lehdessä. Kävimme pari viikkoa sitten ystävien kanssa mökkireissulla. Vein tuliaisiksi savipajalla tekemäni kulhon. Ompelin jämätilkuista pannulapun. Löysin vielä yhden hulpiotilkun niin saan pannulapun itsellenikin.

 Joskus olin ommellut hulpioista kankaanpalasen, siihen reunoja lisää... niin tuli valmista. Lehden kankaan olen joskus värjännyt.
 
 Kulhossa on samalla tekniikalla tehtyjä ympyröitä, kuin siinä sipulipurkissa... , josta tuli tuikkulyhty.
 
Yläkerran huoneen seinälle ilmestyi tämä naamari. Hiukset siinä on tehty edelleen samaa rullaustekniikkaa käyttäen. Oli kyllä vaikeaa tehdä kasvoja, en osaa ollenkaan... No jospa nuo korvikset veisivät huomion. Isomman korviksen olen saanut ystävältä ja nyt se on mielestäni löytänyt oman paikkansa. 

Tuosta arvonnassa olevasta pitsikirjasta sen verran, että siinä ei ole varsinaisesti virkattuja pitsimalleja. Enemmän on ideoita miten pitsejä voi käyttää ompelussa yms. :)

4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat savityöt ja tuo tilkuista ommeltu patalappu on upea.. saaja oli taatusti iloinen:-)

  VastaaPoista
 2. Kauniita pannulappuja ja nuo savityöt....ihania. Nuo kasvot on tosi hyvät. Minun mielestä tuollaiseen naamariin sopii juuri tuollaiset, ei niin sovinnaiset ja suomalaiset kasvot. Tämä on kuin jostakin ulkomailta tai jotain antiikkia edustava naamio, aivan mahtava. Taidetta!

  VastaaPoista
 3. Hulpiloista patalappuja. Kaikkea sinä keksitkin ja hyvän näköinen tuli :)
  Ihana tuo ruudukippo !!

  VastaaPoista