lauantai 26. syyskuuta 2015

Lankaa ja lisää lankaa.....

 Lankalaihikseni kirjanpito on ihan rempallaan, mutta olen kuitenkin plussan puolella, vaikka olekin lankoja lisää ostellut. Tässä kuvassa on iki vanhoja akryylilankoja... kukahan nämäkin kutoo valmiiksi asti. 

 Tähän läjään kumosin kaikki tämän vuoden aikana kutomani sukat, säärystimet ja parit ranteenlämmittimet tai mitä ne onkaan... on siellä yhdet pikkuruiset tumputkin. Lisää on vielä tulossa...

 Lapin reissulla ostin alesta kahdet tumppujen tai lapasten neulontapakkaukset. Maksoin niistä yhteensä 20e.

 Kotona sitten avasin pakkauksen ja ihmettelin ohjeen alkuperää. Olivat Latvialaisia en pidä sitäkään pahana, mutta, jos pakkauksen ostaa Rovaniemeltä, niin luulisi sen olevan kotimaista alkuperää. No, kyllä nämä tulee kuitenkin joskus kudottua.
 
 fb:n sukkaryhmissä on ollut paljon malleja räsymatto villasukista. Eli kudotaan kahdella eri näköisellä raitalangalla vuorotellen sukkaa. Tuli aika kivan näköiset villapolvarit. On minulla täällä mukana sukankudin, kun pitäis tehdä parit tennarisukat kaverin pojille ;D

Nyt on ihana aurinkoinen syysilma. Ollaan miehen kanssa maalla perunat on nostettu ja illemmalla paistetaan pihvit. Mukavaa viikonvaihdetta myös teille täällä blogissa piipahtaville.

10 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. :) Luulis tosiaan saavan suomalaista mallia ja lankaa jos täältä ostaa eikä ole erillistä ilmoitusta, että on muun maalaisia.

  VastaaPoista
 2. Hieno valikoima valmiita sukkia. Mitä turistikauppojen pitäjät oikein ajattelevat, kun myyvät väärän maan tavaraa?

  VastaaPoista
 3. Siinäpä mahtava määrä valmista sukkia. Komiat räsymattosukat.

  VastaaPoista
 4. Aikamoinen kasa kauniita neuleita! Räsymattopolvarit on myös hienot ja niitä alkaa jo tarvitakin näillä viileillä. Kaikin tavoin sitä turistia huijataan, vaikka loppujen lopuksi hyvät kaupat olet tehnyt. Hyvältähän nuo latvialaiset näyttää. Hyvää syksyn jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Voi hirmusta mikä kasa, olet ollut tosi ahkera. Räsymattosukat on tosi nätit myös. Olisi kiva tehdä tuollaise, mutta kun ei ehdi ei milläåän. Aika erikoinen juttu tuo Rovaniemen tumppupaketti!

  VastaaPoista
 6. Lanka kulkee langan luo, ja neuloontui kauniiksi.
  Näissä räsysukissa kiehtoo tuo värien ilotulitus!

  VastaaPoista
 7. Aikamoisen kasan olet puikotellut! Nuo polvarit on todella ihastuttavat.

  VastaaPoista
 8. Ihanat polvisukat... ja mikä läjä neulottuja sukkia ym!

  VastaaPoista
 9. Siinä on sukka poikineen! Räsymattomalli niin hivelee tilkkuilijan silmää :)

  VastaaPoista
 10. Vau, mikä neuleläjä! Kauniit lapaspakkaukset alkuperämaasta huolimatta.

  VastaaPoista