lauantai 29. marraskuuta 2014

Tonttuilua ja muutakin.

 Jaahas. Koko marraskuu on mennyt hahuillessa. Olen kuitenkin yrittänyt ahkeroida koko ajan. Meillä on kerhotoiminnan kanssa muutamia myyjäisiä ja niihin on tullut ommeltua kaikenlaista. Tontun tein itselleni Tilda kaavoilla.. Tein myös blogituttavalle ballerinan, jonka unohdin kuvata ;D

 Tässä kuvattuna minun käsityömessujen ostokseni. Onneksi oli sielläkin jokin tolkku, etten paljoa tuhlannut. Houkutuksia kyllä oli. 

 Savipajalta sain myös muutamia töitä pois. Harmi van että lasitteet siellä ovat olleet vähän huonoja, joten niitä on joutunut itse korjailemaan... 

 Muutamia laitan myyjäisiin...

 Sitten, kun nämä hössötykset ovat ohi alan ompelemaan näistä kirjontakoneella tehdyistä kuvioblokeista jotain kivaa, vaikka joulu alkaa silloin olemaan jo mennyt mailleen.... 

Kiitos kaikille kommenteista edelliseen kirjoitukseeni. Matka meni oikein mukavasti. Oikein kiva, että on tullut lisää lukijoita ;D Etteivät aivot pääse happanemaan joudun opettelemaan uuden kannettavan kanssa blokkaamista.. se vie aikansa ja kysyy hermoja.
No sukkapuikot heiluvat tiuhaan tahtiin. Mukavaa Marraskuun loppua :D

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniita keramiikkakoruja, kiva idea.

  VastaaPoista
 2. Kivoja messuostoksia, etenkin tuo huivi, missä on koru, näyttää kiinnostavalle. Tildailu on haaveissa, ihailen niitä, jotka osaavat tehdä Tildoja!

  VastaaPoista
 3. Tildat ovat söpösiä! Erittäin kohtuullisia messuostoksia!

  VastaaPoista
 4. Keramiikkakorut ovat kauniita ja Tilda tonttu ihastuttava. Hienot appikaatiokuvat!

  VastaaPoista
 5. Olet ehtinyt tonttuilun lisäsi saada aikaa paljon muutakin. Kaunista keramiikkaa. Noista ostoksista on odotettavissa taas jotakin kivaa.

  VastaaPoista
 6. En ole vielä saanut kuvattua balleriinaa ja siivet tekemättä vielä, kun on ollut niin kiirettä taas. Sittenpä olemmekin yhdessä kalenterisukkia tekemässä, pitääpä muistaa kurkata mitenkä edistyt :-)

  VastaaPoista
 7. Kaikkea kivaa olet tonttuillut! Keramiikat ovat kauniita ja taitaa ostoksistasi syntyä jotain joulujuttuja, kankaista päätellen.

  VastaaPoista